EkoGradnja Logo pictogram

Proizvodnja betonske galanterije

Behaton ploče iz našeg proizvodnog programa su namenjene popločavanju pešačkih i saobraćajnih površina. Širok spektar upotrebe u različitim okruženjima (dvorišta, parkinzi, saobraćajnice, staze) omogućava raznovrsnost njihovih oblika i boja kao i mogućnost kombinovanja. Osim betonskih ploča, bavimo se proizvodnjom ivičnjaka, rigola, kanaleta, kao i betoskih cevi i šahtova.

EkoGradnja Logo pictogram

Proizvodnja transportnog betona

Jedna od glavnih delatnosti Ekogradnje je proizvodnja i transport betona sve sve aplikacije u građevinarstvu. Ekogradnja je kompanija koja već više od deset godina isporučuje i ugrađuje beton na gradilištima u Zrenjaninu i okolini i uspešno pokriva veliki deo tržišta u ovoj oblasti.

Beton se proizvodi u dve betonske baze kapaciteta 50 m3/h, od kojih je jedna locirana u Melencima, a druga u industrijskoj zoni u Zrenjaninu. Za transport betona do gradilišta koristimo vlastita sredstva transporta, u koje spadaju 8 miksera kapaciteta od 8 do 10 m3, kao i autopumpa.

Posedujemo i mobilni betonsku bazu Liebherr Mobilmix kapaciteta 80 m3/h koja se može instalirati za par dana ako su u pitanju neki veći projekti.

Obe betonske baze su opremljene sistemom za zimsko betoniranje, gde se zagreva agregat i voda, tako da se u zimskom periodu može raditi.

Ekogradnja poseduje laboratoriju koja je pod patronatom Zavoda za ispitivanje materijala i konstrukcija Subotica. Laboratorija je opremljena po standardima SRPS U.M1.051 i U.M1.052 koji nam omogućavaju besplatno izdavanje atesta za kvalitet betona koji je proizveden u našoj fabrici. U laboratoriji se takođe vrši kontrola frakcija.

Ekogradnaj poseduje laboratoriju koja je pod patronatom Zavoda za ispitivanje materijala i konstrukcija Subotica. Laboratorija je opremljena po standardima SRPS U.M1.051 i U.M1.052 koji nam omogućavaju besplatno izdavanje atesta za kvalitet betona koji je proizveden u našoj fabrici. U laboratoriji se takođe vrši kontrola kvaliteta frakcija.

Detaljnije
EkoGradnja Logo pictogram

Postavljanje behaton ploča i betonske galanterije

Sinonim za EkoGradnju je postavljane betonskih ploča, po tome smo prepoznatljivi po celoj Vojvodini.

Kod industrijskih objekata možemo vam ponuditi mašinsko polaganje ploča i ivičnjaka. Dnevno možemo postaviti oko 400 – 600 m2 sa jednom mašinom.

EkoGradnja Logo pictogram

Uređenje i nivelacija terena

Specilizovni smo za izradu ataskih puteva, otrsišta i tucaničkih platoa.

EkoGradnja Logo pictogram

Izgradnja industrijskih i poljoprivrednih objekata

Kompanija EkoGradnja poseduje veliko iskustvo u izgradnji industrijskih objekata i proizvodnih hala, kao i objekata posebne namene.

Veliki deo naših radova se odnosi na izradnju poljoprivrednih objekata (silosa, podnih skladišta i farmi, bio gasnih postrojenja i trenč silosa).

EkoGradnja Logo pictogram

Izrada saobraćajnica

Izrada saobraćajnica od betona,sa završnom obradom helikoptiranjem (ferobeton) ili četkanjem. Kao finšer za asphalt I garniture valjaka za ugradnju asfalthin zastora.

EkoGradnja Logo pictogram

Izgradnja spoljnog vodovoda i kanalizacije

Imamo veliko iskustvo pri izradi fekalne i atmosverske kanalizacije. Iskop kanala u naselju i van naselja.

EkoGradnja Logo pictogram

Transport rasutog građevinskog materijala

Opremljeni smo savremenim vozilima za prevoz građevinskog materijala.

EkoGradnja Logo pictogram

Šljunkara i separacija šljunka

Imamo veliko iskustvo pri izradi fekalne i atmosverske kanalizacije. Iskop kanala u naselju i van naselja.

Separatisani materijal prvenstveno koristimo za proizvodnju betona, ali vršimo i prodaju sledećih materijala:

  • prirodnog šljunka
  • frakcija 4 – 8 mm, 8 – 16 mm, 16 – 32 mm i iberlaufa
  • tucanika 0/31,5 mm, 0/63 mm

U mogućnosti smo da ponudimo i uslugu prevoza materijala sopstvenom mehanizacijom.

Detaljnije
EkoGradnja Logo pictogram

Zimsko održavanje puteva

EkoGradnja doo je opremljena kompletnom mehanizacijom za za čišćenje snega i posipanje soli i agregata za gradske saobraćajnice i industrijske objekte.